Termeni si conditii

Acest document stabileste termenii si conditiile in care acest site poate fi utilizat. Accesul si utilizarea site-ului se fac sub autoritatea regulilor si conditiilor mentionate in acest document. Utilizarea site-ului presupune acceptarea acestor termeni si conditii precum si asumarea responsabilitatii in cazul incalcarii lor

Utilizatorii/ clientii acestui site sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare:

1. Definitii

  • Utilizator - reprezinta persoana care acceseaza site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat termenii si conditiile prezentului site, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare
  • Client (Consumator)- persoana juridica care isi face un cont in site si efectueaza o comanda.
  • Cont– sectiunea din site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Clientului transmiterea Comenzii / Cererii de oferta si care contine informatii despre client.
  • Comanda- reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii site-ului de catre un client, prin care clientul transmite intentia sa de a achizitiona produse si servicii de pe site.
  • Curier– orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.
  • Newsletter- mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS), asupra produselor/serviciilor si/sau promotiilor desfasurate intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea BricoDecor.ro cu referire la informatiile continute de acesta.

2. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul incluzand toate informatiile prezente dar fara a se limita la acestea, reprezentari grafice, imagini, documente, design si, in general, intreg continutul transmis sub orice forma catre utilizator, sunt proprietatea exclusiva a BricoDecor.ro si a partenerilor sai.

Toate drepturile sunt rezervate si sunt protejate de legile de protejare a drepturilor de autor in vigoare.

Navigarea pe site echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor si conditiilor.

3. LIMITAREA RESPONSABILITATII

BricoDecor.ro nu raspunde pentru nicio situatie care poate surveni si care poate cauza pierderi sau daune de orice natura utilizatorilor datorita accesarii site-ului prin continut sau din cauza unei erori aparute in site. Utilizatorii inteleg si accepta faptul ca toate informatiile, imaginile si documentele prezentate pe site au doar caracter informativ si orientativ. BricoDecor.ro nu poate fi trasa la raspundere in niciun caz pentru orice efect juridic care decurge din utilizarea acestor informatii, imagini sau/si documente.

Rugam utilizatorii sa ne aduca la cunostinta eventualele erori sesizate pentru a lua masurile necesare prin una din caile prezentate in pagina de contact.

Utilizatorii se obliga sa respecte toate drepturile de autor si orice drept de proprietate intelectuala.

BricoDecor.ro isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile aplicabile folosirii www.bricodecor.ro si dreptul de a introduce noi conditii, fara nicio notificare prealabila si fara a indeplini nicio alta formalitate fata de utilizatori.

Orice fel de utilizare a site-ului dupa aceste modificari va fi luata drept acceptare a acestor schimbari, modificari, adaugiri de catre utilizator.

4. DISPOZITII FINALE

Termenii si conditiile prezente sunt supuse legislatiei romanesti.

In cazul in care oricare dintre acesti termeni va fi stabilit ca fiind ilegal, ineficace ori inaplicabil, din cauza legislatiei oricarui stat sau tara in care acesti termeni urmeaza sa se aplice, acesta va fi eliminat din prezentii termeni si conditii. Celelalte prevederi vor ramane aplicabile integral si vor continua sa fie obligatorii si executorii pentru parti.